2 May 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Θετική η παρουσία της ARTTeamTravel – Training – Events στο 3ο Scooter Moto Festival.

Ακόμα ένα ScooterMotoFestival ολοκληρώθηκε και η ART Travel Training Events θα ήθελε να ευχαριστήσει στο σύνολο όλους τους επισκέπτες του Φεστιβάλ που για ακόμη μια χρονιά το επισκέφτηκαν μαζικά και που δεν πτοήθηκαν ακόμα και όταν οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδανικές.ART_PERIPTERO
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε εκείνους που πέρασαν για γνωριμία και ενημέρωση για τα Προγράμματα και τις Υπηρεσίες από το περίπτερό μας, αλλά και τους Διοργανωτές, οι οποίοι μας έδωσαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε δύο τετράωρης διάρκειας Σεμινάρια Τεχνικής Οδήγησης Μοτοσυκλέτας, τα οποία στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, αφού κατακλύστηκαν από κόσμο και συμμετοχές.

160 συνολικά Αναβάτες, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ συγκριτικά με άλλες χρονιές, μας τίμησαν με την παρουσία τους στα Σεμινάρια και το γεγονός αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ο Έλληνας Μοτοσυκλετιστής όχι μόνο είναι επιλεκτικός, αλλά κυρίως ευαισθητοποιημένος σε θέματα Ασφάλειας και Τεχνικής Οδήγησης με δίψα για εξειδικευμένη γνώση σε κάθε πεδίο ή συνθήκες χρήσης της Μοτοσυκλέτας του.Η διάθεση για γνώση πιστοποιήθηκε όμως όχι μόνο από την συμμετοχή, αλλά και από την διάρκεια των Σεμιναρίων, που ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένα να έχουν δίωρη διάρκεια εξελίχθηκαν σε τετράωρα και τις δύο ημέρες, αφού ήταν απόλυτα δυναμικά και διαδραστικά με ερωτήσεις στα50 διαφορετικά θέματα που αναπτύχθηκαν από τους Εκπαιδευτές της Σχολής μας.
ART_SEMINARIA

Το ScooterMotoFestival, όπως αποδεικνύει κάθε χρόνο με τη διάρκεια και την συνολική του εικόνα, κάνει βήματα μπροστά. Κοινή αντίληψη είναι ότι ανανεώνεται και εξελίσσεται θετικά.

Ευελπιστούμε του χρόνου να είμαστε και πάλι εκεί με νέες ιδέες προσφέροντας στους επισκέπτες ανανεωμένα ερεθίσματα και ακόμα περισσότερες γνώσεις γύρω από αυτό που όλοι αγαπάμε και μας ενώνει. Την Ζωή με την Μοτοσυκλέτα.

Με εκτίμηση και Μοτοσυκλετιστικούς χαιρετισμούς,
ARTTeamTravel – Training – Events

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events