28 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Κοπή πίτας και Ημερίδα Ενημέρωσης από τον ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Ε.Δ. στις 18/2/2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σε ημερίδα ενημέρωσης – κοπή πίτας την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου και ώρα 7.00 μ.μ.

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου και ώρα 7.00 μ.μ. στο ιδιόκτητο γραφείο του συνδέσμου μας (ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Ε.Δ.) που  βρίσκεται επί  της  οδού  Σάμου 4-6  στην  Αθήνα,  όπισθεν  της  τροχαίας Αθηνών στο  σταθμό Λαρίσης.

Σκοπός της συγκέντρωσής μας, είναι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η ενημέρωση σχετικά με τα πεπραγμένα και την οικονομική – ταμειακή κατάσταση του συνδέσμου μας για το προηγούμενο έτος.

Θα ακολουθήσει κουβέντα μεταξύ των συναδέλφων και θα καταγραφούν οι προτάσεις και οι επισημάνσεις όλων όσων επιθυμούν, προκειμένου να χαράξουμε ένα νέο πρόγραμμα δράσης για το νέο έτος.

Σας παρακαλούμε θερμά να προσπαθήσετε να παρευρεθείτε και να ειδοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερους συναδέλφους προκειμένου να παραστούν. Θα υπάρξουν επίσης απογραφικά δελτία με σκοπό να καταγραφούν σωστά τα στοιχεία των επιχειρήσεών σας για να λαμβάνετε τακτική και έγκυρη ενημέρωση από τον σύνδεσμό μας μέσω emails για θέματα που αφορούν τον κλάδο μας, καθώς και τις αποφάσεις και ενέργειες του συνδέσμου μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας περιμένουμε.

Με εκτίμηση για τον ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Ε.Δ.

Ο Πρόεδρος                                               Ο Γεν. Γραμματέας

Αραούζος Γ.                                                       Κεϊσόγλου Ι.

prosklisi-paseeed-2015

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events