27 April 2024
WSBK

Ξανά στην κορυφή ο Jonathan Rea στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά!! Πέφτουν οι χρόνοι των πρωταγωνιστών!!

Ξανά στην κορυφή ο Jonathan Rea στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά με τους χρόνους να σημειώνουν σημαντική πτώση καθώς δέκα αναβάτες βρίσκονται κάτω από το φράγμα των 2 λεπτών. Οι εννέα πρώτοι μάλιστα, έχουν σημειώσει χρόνους με κάτω από 1 δευτερόλεπτο διαφορά μεταξύ τους.

0040_p02_rea_action_big

Ο αναβάτης της Honda PATA World Superbike Team, βρίσκετε σε εξαιρετική φόρμα σήμερα σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο και στα δυο ελεύθερα δοκιμαστικά. Πίσω του στην δεύτερη θέση ο περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Tom Sykes, ο οποίος βελτίωσε τον χρόνο του από τα πρώτα ελ/δοκ κατά τρία δέκατα του δευτερολέπτου, και είχε την πρώτη θέση μέχρι τον τελευταίο γύρο όπου ο Jonathan Rea εξασφάλισε ότι το τέλος της ημέρας θα τον βρει στην κορυφή.

Ο Sykes έμεινε επομένως 2ος, μπροστά από τον Chaz Davies ( Ducati Superbike Team ), ο οποίος ανέβηκε στην 3η θέση. Ο Loris Baz ( Kawasaki Racing Team ) , ο Davide Giugliano ( Ducati Superbike Team ) και ο αναβάτης της Aprilia, Marco Melandri, συμπλήρωσαν την κορυφαία 6αδα.

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Sylvain Guintoli ( Aprilia Racing Team ) ήταν 7ος με τον  Eugene Laverty ( Voltcom Crescent Suzuki ) να παραμένει στην 8η θέση, βελτιώνοντας όμως τον χρόνο του κατά 1 περίπου δευτερόλεπτο. Ο νέος team mate του Laverty στην Crescent Suzuki, Alex Lowes εξακολουθεί να προσαρμόζεται στην ισπανική πίστα τερματίζοντας τελικά στην 11η θέση.

Στην κατηγορία EVO, ο Niccolo Canepa ( Althea Racing Ducati ) κράτησε την δέκατη θέση, παρά την πτώση που είχε. Ο ντόπιος αναβάτης της  Kawasaki Racing Team,  David Salom έκλεισε την ημέρα στην τρίτη θέση της κατηγορίας EVO πίσω από τον δεύτερο Leon Camier ( BMW Motorrad Italia ) .

Η Bimota από την άλλη είχε ένα ενθαρρυντικό ξεκίνημα στην επιστροφή της στους αγώνες superbike με τον ανταγωνιστικό, Ayrton Badovini και τον Christian  Iddon να τερματίζουν στην 17η και 21η θέση αντίστοιχα.

Απομένουν άλλες δυο περίοδοι ελεύθερων δοκιμών αύριο το πρωί, ενώ λίγη ώρα αργότερα θα παρακολουθήσουμε την Superpole 1 και την  Superpole 2. Μείνετε συντονισμένη.

Αναλυτικά αποτελέσματα FP2

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events