28 April 2024
motoGP 2014

Ο Crutchlow με Honda το 2015 στην CWM-LCR Honda στην ομάδα του Lucio Cecchinello

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της Ducati για την λύση του συμβολαίου της με τον Βρετανό οδηγό, ανακοινώθηκε η ένταξη του Crutchlow  στην ομάδα του Lucio Cecchinello για το 2015!
Η ανακοίνωση αναφέρει LCR Honda Team είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα ότι ο Βρετανος αναβάτης Cal Crutchlow θα ενταχθεί στην ομάδα Cecchinello για το 2015 οδηγώντας την Honda RC213V Factory Spec.

 

Ο 29χρονος από το Isle of Man θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία για πέμπτη χρονιά οδηγώντας μια ολοκαίνουργια LCR της Honda HRC  και με κύριο Χορηγό την CWM.

35crutchlow,1000s,2014,austin,cota,motogp,round02__sj42105_slideshow_169Lucio Cecchinello

Lucio Cecchinello (CEO LCR): “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη του Cal για το racing project του 2015 και είμαστε ενθουσιασμένοι να τον έχουμε μαζί μας με τα νέα χρώματα της ομάδας, χάρη στη συνεργασία με την CWM. Εν τω μεταξύ, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά μέχρι το τέλος της σεζόν με τον καλύτερο τρόπο”.

Anthony Costantinou (CEO CWM): Το 2015 θα είναι μια συναρπαστική χρονιά, στην CWM-LCR Honda είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που θα έχουμε τον Cal Crutchlow στη νέα μας μοτοσικλέτα με τα νέα μας χρώματα. Ο Cal είναι επαγγελματίας, αξιόπιστος και κορυφαίος αναβάτης, όπως άλλωστε η CWMFX.COM. Θα είναι μια Τέλεια συνεργασία”

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events