28 April 2024
motoGP 2014

Ο Lorenzo ανανεώνει με την Yamaha για 2 χρονιά

Ο Lorenzo κλείνει συμφωνία για 2 χρονιά και θα συνεχίσει την καριέρα του στην μεγάλη κατηγορία με την Yamaha, κλείνοντας 9 χρονιά στον σύνολο στην ομάδα. Τόσο η Yamaha όσο και ο Lorenzo είναι πεπεισμένοι ότι αυτή η εταιρική σχέση έχει τη δυνατότητα να κερδίσει ένα τρίτο τίτλο και θα συνεχίσει να εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση.

yfr_editorial_use_pictures

Ο Lin Jarvis, Manager της Yamaha δήλωσε:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε φτάσει σε συμφωνία για τον Jorge να συνεχίσει ως αναβάτης της Movistar Yamaha . Η νέα συμφωνία επεκτείνει την επταετή συνεργασία με τον Jorge και με την Yamaha. Ξεκίνησε με μας ως νεοσύλλεκτος το 2008 και μαζί πετύχαμε πολλά μεγάλα αποτελέσματα συμπεριλαμβανομένων 31 νίκες και δύο Παγκόσμιους τίτλους το 2010 και το 2012 .Το 2014 ήταν δύσκολο για τον Jorge μέχρι τώρα, αλλά ελπίζω ότι η επιβεβαίωση της νέας αυτής συμφωνίας θα του δώσει την αυτοπεποίθηση για να είναι σε θέση να αφοσιωθεί 100% στο υπόλοιπο της χρονιάς. Πέρυσι είδαμε ό, τι ήταν σε θέση να κάνουμε πολλά πράγματα αλλά έχοντας να παλέψει με πόλους τραυματισμούς στα μέσα της σεζόν, έτσι ξέρουμε ότι είναι δυναμικός οδηγός που δε τα παραταθεί εύκολα και θα έχει δυναμική επιστροφή για το άλλο μισό του 2014. για το 2015 και πέρα δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι ο Jorge θα είναι ένας ισχυρός διεκδικητής του τίτλου και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για να του παρέχουμε τα υλικά και την υποστήριξη που χρειάζεται για να είναι σε θέση να υλοποιήσει τις κοινές φιλοδοξίες μας. ”

99lorenzo_slideshow_169

Ο Jorge Lorenzo, αναβάτης της Movistar Yamaha δήλωσε:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους είμαι σε θέση να κάνω αυτή την ανακοίνωση. Είναι μια ανακούφιση για να είμαι σε θέση τώρα να επικεντρωθώ πλήρως για το υπόλοιπο της σεζόν του 2014και ξέροντας ότι η σχέση μου με την για Yamaha θα συνεχιστεί για τις επόμενες δύο σεζόν. Είχα πάντα την επιθυμία μου να συνεχίσω την καριέρα μου με τη Yamaha. Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούμε να παλέψουμε για ένα τρίτο τίτλο μαζί Αυτή η σεζόν ήταν πολύ δύσκολη μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα, όμως εμείς θα συνεχίσουμε να δυναμικά σε κάθε αγώνα, δίνοντας το 100% μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος στην Βαλένθια . θέλω να ευχαριστήσω την Yamaha για τη συνεχή πίστη τους σε μένα και όλους τους οπαδούς της Yamaha σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι συνεχίζουν να με στηρίζουν. Μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι και πάλι στην Indy με την ομάδα μου και θα μπορέσω να επικεντρωθώ και πάλι μόνο στην οδήγηση. “

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events