27 April 2024
motoGP 2014

Ο Valentino Rossi μέχρι το 2016 στην Yamaha! Υπέγραψε νέο συμβόλαιο! VIDEO

Η Yamaha Motor είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει υπογράψει μια νέα διετή συμφωνία με τον Valentino Rossi.

Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την Movistar Yamaha MotoGP για το 2015 και το 2016 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP.

Η ανακοίνωση έρχεται στα μέσα μιας εξαιρετικής σεζόν για τον παλαίμαχο του MotoGP. Ο Rossi σήμερα βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχοντας κερδίσει συνολικά πέντε θέσεις στο βάθρο από τους οκτώ αγώνες μέχρι στιγμής φέτος.

Ο Valentino Rossi δήλωσε :
“Είμαι σε πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έχω υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Yamaha για να συνεχίσουμε μαζί στο MotoGP για τα επόμενα δύο χρόνια. Είμαι πολύ περήφανος για αυτή την ανακοίνωση. Είναι πολύ σημαντικό για μένα γιατί Πραγματικά απολαμβάνω να δουλεύω με τους ανθρώπους μου και όλα τα παιδιά από την ομάδα. Είναι μεγάλη μου χαρά γιατί αυτό ήταν ο στόχος μου! Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να συνεχίσω να οδηγώ την YZR-M1, που την έχω αγαπήσει για τόσα πολλά χρόνια και θα εξακολουθεί να είναι η αγάπη μου φέτος αλλά και τα επόμενα δύο χρόνια. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους, θα προσπαθήσω για το καλύτερο και θα δώσω τα μέγιστα για να φτάσω όσο ψηλότερα γίνεται και να κάνουμε καλούς αγώνες!”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Yamaha Motor Racing, Lin Jarvis δήλωσε μεταξύ άλλων:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε τη νέα συμφωνία με τον Valentino για το 2015 και το 2016. Από την επιστροφή του στην Yamaha το 2013, μετά από δύο δύσκολα χρόνια είναι ήδη μια πολύ θετική εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους.”

yamaha-rossi

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events