28 April 2024
motoGP 2015

Παρουσίαση της Repsol Honda 2015 MotoGP – Video – Φωτογραφίες!

Το εξωτικό Μπαλί επέλεξε η ομάδα της Repsol Honda, για να παρουσιάσει  τα νέα χρώματα των μοτοσυκλετών της για το 2015. ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez και ο ομόσταυλός του Dani Pedrosa ήταν εκεί και έκαναν την παρουσίαση.54cdaf6915eae5.88562081

Η ομάδα της Repsol Honda είχε μια απίστευτη χρόνια 2014 κερδίζοντας το τρίτο τίτλο μέσα σε τέσσερα χρόνια (Οδηγού, κατασκευαστή και ομάδας) και το δεύτερο συνεχόμενο.

Για το 2015, η μοτοσυκλέτα διαθέτει τώρα νέα γραφικά χωρίς μεγάλες διαφορές από πέρυσι αλλά με εμφανή τα  νέα αυτοκόλλητα του ενεργειακού ποτού της Red Bull.

Μετά από το διάλειμμα του χειμώνα, οι δύο αναβάτες φαίνονται ανανεωμένοι και ανυπόμονοι να ξεκινήσουν την νέα σεζόν.
Ο Shuhei Nakamoto, HRC Executive Vice-President ήταν παρών στο Μπαλί, μαζί με τον Διευθυντή της ομάδας, Livio Suppo και αμέσως μετά θα βρεθούν όλοι στην πρώτη δοκιμή στην  Sepang που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 4 Φεβρουαρίου.

54cdaf568d3af2.28160135

Marc Marquez: Ήταν ένας μεγάλος και πολυάσχολος χειμώνας και πλέον ανυπομονούμε για την έναρξη της σεζόν! Είναι υπέροχο να παρουσιάζουμε τις νέες μοτοσυκλέτες στην Ινδονησία, σε ένα τέτοιο όμορφο σκηνικό μαζί με την Astra Honda!  Είναι η πρώτη μου φορά εδώ στο Μπαλί και είναι υπέροχο που είδα όλους τους οπαδούς εδώ και να αισθανθώ τον ενθουσιασμό τους για το MotoGP! Αύριο φεύγουμε για Sepang. Προπονήθηκα πολύ γι’ αυτά τα πρώτα δυο τεστ στην Μαλαισία και ανυπομονώ να οδηγήσω τη νέα μοτοσυκλέτα μετά το τεστ της Valencia».

54cdaf2cc01818.65410243

Dani Pedrosa: ” Ήταν πολύ ωραία, και κάτι διαφορετικό που κάναμε την παρουσίαση εδώ στο Μπαλί,, χάρη στην Astra Honda. Ποτέ δεν σταματά να με εκπλήσσει πόσο φανατικοί είναι οι άνθρωποι για το άθλημά μας, σ’ αυτό το μέρος του κόσμου. Είχα καλό χειμώνα, με χαλάρωση και προπόνηση και τώρα είμαι έτοιμος και υψηλό κίνητρο για να επιστρέψω στη μοτοσυκλέτα μου στη Sepang”.

Video Παρουσίαση της Repsol Honda 2015 MotoGP

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=OsLwbEsP7zQ&feature=youtu.be”]

 

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events