30 April 2024
NEA

Στην πίστα του κούκου βρέθηκε ο Δημήτρης Βαγγελάκος, 2ος φιναλίστ του Παν. Πρωταθλήματος 2013

Όπως έχουμε ξαναγράψει η  πίστα του κούκου στην Πρέβεζα χάρις τα μέλη του συλλόγου Συ.Φι.Μο Πρέβεζας ,έχει αρχίσει να παίρνει και πάλι πνοή και ζωντάνια.

vaggelakos_04

Όπως διαβάσαμε στο prevezabest.blogspot.gr, στην πίστα του κούκου βρέθηκε την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου ο Δεύτερος φιναλίστ του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2013  Motocross Δημήτρης Βαγγελάκος.

vaggelakos_03

Ο Δημήτρης βρέθηκε στην Κέρκυρα για ολιγοήμερες διακοπές και αφού ήρθε σε επικοινωνία με τον ΣΥΦΙΜΟΠ  τον ενημέρωσαν τα μέλη του συλλόγου για την επαναλειτουργία της πίστας του κούκου. Δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει μια στάση για να προπονηθεί σε μια καινούρια πίστα για αυτόν ,μαζί βεβαίως με τα μέλη του Συλλόγου, όπου συζήτησαν και αντάλλαξαν ιδέες.

vaggelakos_06

Ο Δημήτρης Βαγγελάκος μεταξύ άλλων σημαντικών πραγμάτων ανέφερε ότι πρέπει όλοι εμπλεκόμενοι φορείς να συνεργαστούν, καθώς και οι πολίτες για να μπορέσει η πίστα είναι  ξανά πραγματικά λειτουργική.

vaggelakos_02

Παρακολουθήστε στο σχετικό βίντεο τις δηλώσεις του Δημήτρης Βαγγελάκου  για την πίστα του Κούκου στο prevezabest.blogspot.gr.

πηγη:prevezabest.blogspot.gr

vaggelakos_01

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events