Ο Δημήτρης Παπαγγέλου κέρδισε τον 3ο αγώνα SUPERBIKE του ΠΠΤ 2020 στα Μέγαρα

Στην κατηγορία SUPERBIKE νικητής του 3ου αγώνα ήταν ο Δημήτρης Παπαγγέλου, με Honda CBR 1000, τερματίζοντας με μεγάλη διαφορά από τον 2ο που ξεπέρασε τα 11 δευτερόλεπτα!

Ο Παπαγγέλου που ξεκίνησε από την 2η θέση, ήταν πίσω από τον Σωτήρη Μπεγνή (Yamaha YZF R1) που έστριψε πρώτος και οδήγησε τον αγώνα για τους πρώτους γύρους, μέχρι που ο Παπαγγέλου πέρασε μπροστά, ενώ ο Μπεγνής έμεινε στην ρόδα του!

Η μάχη κράτησε αρκετούς γύρους μέχρι την στιγμή που ο Μπεγνής έκανε την επίθεση του και πέρασε μπροστά, αλλά αμέσως μετα στην Κ1 είχε μια έξοδο που τον έκανε να μείνει στην 2η θέση αρκετά πίσω από τον Παπαγγέλου, μη μπορώντας πλέον να τον πιέσει!

Ο Παπαγγέλου πέρασε στην πρώτη θέση και άρχισε να ανοίγει την διαφορά του, κάνοντας έναν μοναχικό αγώνα χωρίς καμία πίεση στην κορυφή, φτάνοντας στην δεύτερη του νίκη στην μεγάλη κατηγορία!

Τελικά ο Μπεγνής τερμάτισε 2ος πράγμα που του στέρησε σχεδόν κάθε πιθανότητα να κυνηγήσει τον τίτλο, αφού ο Παπαγγέλου θέλει απλά να τερματίσει στον αυριανό αγώνα για να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο στην Μεγάλη κατηγόρια!

Ο Σωτήρης Μπεγνής έκανε τον ταχύτερο γυρο του αγώνα με 0:58.129

Στην 3η θέση τερμάτισε ο Σάκης Συνιώρης, κλεινόντα το βάθρο.

Στην 4ηθεση τερμάτισε ο Γιώργος Μαρκεσίνης που έκανε μια καλή επιστροφή φέτος στους αγώνες μετα από αποχή ενός χρόνου!

Ο Δημήτρης Βάμβας (KAWASAKI ZX10R) τερμάτισε στην πέμπτη θέση , μπροστά από τον Στέφανο Δέσκα που πηρέ το βάπτισμα του πυρός στην Μεγάλη κατηγόρια!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΠΤ 2020

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner