Ο Iker Lecuona ταχύτερος την πρώτη ημέρα δοκιμών στην Catalunya – 4 εργοστάσια στο Top 5 – Αποτελέσματα

Ο Iker Lecuona με την Honda ήταν ο ταχύτερος την πρώτη ημέρα δοκιμών στην Catalunya – 4 εργοστάσια στο Top 5 – Αποτελέσματα

Ο όγδοος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike 2022 ξεκίνησε με τη πρώτη ημέρα δοκιμών στην πίστα της Catalunya.

O Iker Lecuona (HRC) έκανε τον ταχύτερος γύρο της ημέρας στο FP1, ενώ ο Alvaro Bautista (Aruba.it Racing – Ducati) ήταν στην κορυφή του FP2, αλλα δεν μπόρεσε να το φέρει πάνω από την 4η θέση της ημέρας!

Ο Lecuona χρησιμοποιώντας το μπροστινό ελαστικό «SCQ style» σταμάτησε το χρονόμετρο στο εκπληκτικό 1:41.396, που τον έφερε στην κορυφη!

Στην δεύτερη θέση της ημέρας τελείωσε ο Michael Ruben Rinaldi, με χρόνο 1’41.931 στο FP1, ο οποίος ήταν επίσης εντυπωσιακός στην πίστα στην οποία κέρδισε το 2021.

Στην 3η θέση της ημέρας τελείωσε ο Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha Brixx WorldSBK) με χρόνο 1’41.991 που έκανε στο FP1 και αυτός!

Στην 4η θέση της ημέρας τερμάτισε ο Alvaro Bautista (Aruba.it Racing – Ducati) με χρόνο 1’42.018 που έκανε στο FP2 όπου ήταν και ο πιο γρήγορος.

Στην 5η θέση τερμάτισε ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) με χρόνο 1’42.058 που έκανε στο FP2.

Την κορυφαία εξάδα της ημέρας τερμάτισε ο Andrea Locatelli με χρόνο 1’42.085 που σημείωσε και αυτός στο FP2.

Στην 7η θέση τελείωσε το δεύτερο Honda με τον Xavi Vierge, μπροστά από τον Alex Lowes και τον Axel Bassani (Motocorsa Racing). Την δεκάδα έκλεισε το πρώτο BMW, με τον Scott Redding (BMW Motorrad WorldSBK Team).

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner