Ο Jack Miller μετά την τιμωρία τριών θέσεων στην εκκίνηση: “Δεν ξέρω τι θέλουν από εμένα” – VIDEO

Ο Αυστραλός προκρίθηκε στην ενδέκατη θέση, αλλά μια ποινή τριών θέσεων για ένα περιστατικό με τον Fabio Quartararo τον έριξε στην πέμπτη σειρά του grid.

Όλα έδειχναν να είναι πολύ καλά για τον Jack Miller μετά τις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές, με απευθείας πέρασμα στο Q2 και μια καλή αίσθηση με την Ducati. Ωστόσο, για τη στιγμή της αλήθειας η κατάσταση έχει πάρει μια τροπή και ο Αυστραλός θα πρέπει να ξεκινήσει αύριο από τη δέκατη τέταρτη θέση του grid.

Μια πτώση στα αρχικά στάδια περιέπλεξε τα σχέδιά του, αλλά ήταν ένα περιστατικό με τον Fabio Quartararo που κατέληξε να κάνει τη συνεδρία πικρή. Ο Miller τερμάτισε αρχικά 11ος, αλλά ένα πέναλτι τριών θέσεων τον ρίχνει στην πέμπτη σειρά στο grid.

Το πέναλτι τριών θέσεων. «Μόλις μου είπαν ότι έχω πέναλτι τριών θέσεων. Δεν ξέρω τι θέλουν από μένα. Μετά την πτώση άλλαξα μοτοσυκλέτα και φόρμα για να είμαι πιο άνετος. Απλώς έψαχνα τον ρυθμό, κυλώντας κανονικά. Όχι ότι προσπάθησα να μπω στη μέση κάποιου για να εμποδίσω. Τέλος πάντων ».

Παρόλα αυτά, τα συναισθήματά του ήταν καλά. «Η μέρα μου ήταν γενικά καλή μέχρι το Q2. Ένιωσα άνετα και είχα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Δυστυχώς έκανα ένα λάθος στο τέλος όταν έπρεπε να βγω από την ιδανική γραμμή μία φορά και αυτό μου κόστισε πολύ χρόνο. Ξέρω τι πρέπει να κάνουμε, αλλά είχαμε λίγη κακή τύχη».

Το πρόβλημα της Ducati στην Αργεντινή. « Το πρόβλημα είναι να διαχειριστείς το γκάζι στα κομμάτια με τα σαμαράκια. Στο FP2 βρήκα έναν καλό τρόπο να το κάνω και ήμασταν πολύ γρήγοροι στα κομμάτια με τα σαμαράκια. Υπάρχουν πολλά σαμαράκια, είναι χαρακτηριστικό αυτής της πίστας , πρέπει να ξέρεις πώς να τα αποφύγεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τελικά είναι το ίδιο για όλους. Μίλησα με τον Pecco πριν από τις δοκιμές και σκεφτήκαμε μικρά πράγματα που θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν. Μένουμε ενωμένοι, αλλά στο τέλος δουλεύεις για τον εαυτό σου και προσπαθείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο κάθε κατάσταση».

Related Posts