Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα SUPERMOTO, Θεσσαλονίκη 14 και 15 Ιουλίου

Ο τέταρτος γύρος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Supermoto S1 θα διοργανωθεί στη Θεσσαλονίκη, το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιουλίου

Οι σημαντικότεροι ευρωπαίοι οδηγοί θα προσφέρουν άφθονο θέαμα συμμετέχοντας στον 4ο από τους 6 αγώνες  του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος S1, ενώ παράλληλα θα γίνει και αγώνας του βαλκανικού πρωταθλήματος με πολλές ελληνικές συμμετοχές.

Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τους μάγους της πλαγιολίσθησης με δύο τροχούς, στην πίστα καρτ DRIVE PARK, στο Νέο Ρύσιο. Η υψηλών προδιαγραφών πίστα που βρίσκεται στο 15ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας  θα διαμορφωθεί ειδικά για τους αγώνες supermoto με προσθήκη χωμάτινης διαδρομής ανεβάζοντας σημαντικά τον βαθμό δυσκολίας αλλά και το θέαμα κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων.

Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα supermoto στην Θεσσαλονίκη, το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιουλίου. Ένα θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε.

Τα ελεύθερα και χρονομετρημένα  δοκιμαστικά του Σαββάτου θα ξεκινήσουν στις 11.00 και θα ολοκληρωθούν στις 16.10.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής θα ξεκινήσει στις με warm up στις 9.30 και θα ολοκληρωθεί με τον τελευταίο αγώνα στις 15.30.

Στο πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Supermoto χρησιμοποιούν αποκλειστικά ελαστικά MICHELIN, και σε αυτόν τον αγώνα την τεχνική υποστήριξη την εχει αναλάβει η MICHELIN Ελλάδας με τον Δημήτρη Λυγνό – Wheel City που είναι και επίσημος  dealer του Motorsport της MICHELIN στην Ελλάδα.

Τηλέφωνο πίστας Drive Park: 231 046 5723