Στο Asfaleies24 βρίσκεις την ιδανική ασφάλεια μηχανής μέσα σε μόλις 2 λεπτά!

Όλοι αγαπάμε τις μηχανές μας και προσπαθούμε να τις προσφέρουμε το καλύτερο που μπορούμε! Προστασίες, το καλύτερο πλύσιμο, τα καλύτερα εξαρτήματα, κ.ο.κ.

Τι γίνεται όμως με την ασφάλεια μηχανής; Προσφέρουμε στο αγαπημένο μας δίκυκλο αυτό που του αρμόζει;

Τώρα, με το asfaleies24.gr μπορούμε να συγκρίνουμε τιμές και παροχές στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και να επιλέξουμε την ιδανική ασφάλεια μηχανής, μέσα σε ελάχιστα λεπτά!

Το μόνο που απαιτείτε είναι ένα κινητό τηλέφωνο ή ένας υπολογιστής με σύνδεση στο ίντερνετ!

Πάμε να δούμε μαζί πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε το asfaleies24.gr, να βρούμε την ιδανική ασφάλεια μηχανής και φυσικά να εξοικονομήσουμε χρήματα!

Τι είναι το asfaleies24.gr και γιατί ακούγεται συνέχεια;

Το asfaleies24.gr είναι από τα μεγαλύτερα online ασφαλιστικά πρακτορεία και προσφέρει γρήγορη σύγκριση δεκάδων ασφαλιστικών πακέτων, έτσι ώστε να βρίσκεις φθηνή ασφάλεια μηχανής και αυτοκινήτου.

Εσύ απλά εισάγεις κάποια απαραίτητα δεδομένα που χρειάζονται για τον υπολογισμό της τιμής όπως τα χαρακτηριστικά της μηχανής σου, τα χρόνια διπλώματος, κ.α. και αυτόματα η πλατφόρμα του asfaleies24.gr συγκρίνει παροχές, καλύψεις και τιμές σε έως 27 ασφαλιστικές εταιρείες!

Δηλαδή μέσα σε 1 λεπτό μπορείς να βρεις ποια ασφάλεια μηχανής σε συμφέρει, τι καλύψεις έχει και να προχωρήσεις άμεσα σε online έκδοση!

Τέλος, μπορείτε να αναζητήσετε και ασφάλεια αυτοκινήτου με την ίδια διαδικασία και να βρείτε τη φθηνότερη ανάμεσα στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες.

Τι ασφάλεια μπορείς να βρεις online

Στο asfaleies24 μπορείς να βρεις όλου του τύπου τις ασφάλειες, όπως απλή βασική ασφάλεια μηχανής από 19€ το εξάμηνο μέχρι ασφάλεια μηχανής με κλοπή που προσφέρεται από λίγες εταιρείες.

Η ασφάλεια μηχανής με κλοπή είναι μια ιδιαίτερη ασφάλιση και προσφέρεται σε κάποια μοντέλα και μόνο από ελάχιστες εταιρείες. Στη μηχανή αναζήτησης του asfaleies24, μπορείτε να δείτε αναλυτικά αν το μοντέλο σας καλύπτεται για ασφάλεια κλοπής και ποια εταιρεία προσφέρει αυτήν την κάλυψη!

Προαιρετικές καλύψεις

Στην ασφάλεια μηχανής που θα κλείσεις μέσα από το asfaleies24 μπορείς να προσθέσεις κάποιες εξτρά καλύψεις για να διαμορφώσεις το ασφαλιστήριο συμβόλαιο όπως επιθυμείς εσύ.

Αυτές είναι η οδική βοήθεια για τη μηχανή σου και η νομική προστασία. Η οδική βοήθεια σου προσφέρει κάλυψη 24 ώρες το 24ωρο για οτιδήποτε πάθει η μηχανή σου, όπως μηχανικό πρόβλημα, πρόβλημα στα ηλεκτρολογικά, σκάσιμο ελαστικού, κ.ο.κ.

Αν είναι κάτι εύκολο και μπορεί να γίνει επί τόπου επισκευή – όπως για παράδειγμα να δώσει ρεύμα στη μηχανή για να πάρει μπρος μετά από νεκρή μπαταρία – θα γίνει η επισκευή αμέσως αλλιώς θα σας μεταφέρει τη μηχανή στο συνεργείο της επιλογής σας.

Από την άλλη, η νομική προστασία είναι πολύ χρήσιμη και έχει ελάχιστο κόστος. Στην ουσία σας προσφέρει μια κάλυψη πως αν για οποιοδήποτε λόγο έχετε διαφορές με την ασφαλιστική εταιρεία σε κάποιο ατύχημα (π.χ. η ασφαλιστική προσφέρει μικρότερη αποζημίωση από αυτήν που πρέπει) τότε ενεργοποιείται η νομική προστασία όπου έχετε δωρεάν δικηγόρο και κυνηγάει το θέμα για εσάς!

Ένα Blog γεμάτο ενημέρωση!

Πέρα από τις ασφαλιστικές υπηρεσίες, στην ιστοσελίδα του asfaleies24.gr θα βρείτε ένα blog γεμάτο χρήσιμα και ενημερωτικά άρθρα τόσο γύρω από την μοτοκίνηση όσο και την αυτοκίνηση καθώς και καθημερινά θέματα.

Επισκεφθείτε το blog της ιστοσελίδας και διαβάστε για τις συμβουλές συντήρησης της μηχανής σας καθώς και τα 5 πιο βασικά πράγματα που πρέπει να ελέγχετε τακτικά, ειδικά πριν από ένα μεγάλο ταξίδι.

Η ασφάλεια της μηχανής σας τώρα μπορεί να γίνεται εύκολα και γρήγορα online, από την άνεση του σπιτιού σας! Χωρίς να χρειαστεί να μετακινήστε, μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες τιμές, να συγκρίνετε εταιρείες και πακέτα ασφάλισης και να κλείσετε τη δική σας ασφάλεια μηχανής σε ελάχιστο χρόνο!