2 May 2024
motoGP 2014

Άλλη μια pole position για τον εκρηκτικό Marc Marquez!! O Iannone κάνει την έκπληξη!!

Συνεχίζει το σερί στις pole position ο Marquez, μπροστά από τον Andrea Iannone και τον Jorge Lorenzo

93marquez_ds-_s1d9173_original

Άλλη μια pole position χρεώνεται στο ενεργητικό του απίστευτου αναβάτη της Repsol Honda, Marc Marquez. Ο εκρηκτικός ρυθμός του νεαρού Ισπανού του χάρισε την έκτη συνεχόμενη pole position της χρονιάς με χρόνο 1’47.270.

29iannone_ds-_s1d9031_original

Δίπλα του στην πρώτη σειρά εκκίνησης θα στηθεί ο Andrea Iannone, ο οποίος έκανε την έκπληξη σημειώνοντας τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο με μόλις 0.180 δευτερόλεπτα διαφορά, ενώ λίγο νωρίτερα είχε σπάσει το ρεκόρ τελικής ταχύτητας στο MotoGP, όπως αναφέραμε σε σχετικό άρθρο. Ο Ιταλός έχει ανεβάσει πολύ τις επιδόσεις του στο Grand Prix της πατρίδας του καθώς σίγουρα θα θέλει να ανέβει στο βάθρο του αυριανού αγώνα και να χηροκροτιθει από τους συμπατριώτες του.

99lorenzo_ds-_s1d9400_original

Ο Jorge Lorenzo κατάφερε τελικά να σημειώσει τον τρίτο χρόνο και έτσι αύριο θα τον δούμε στην πρώτη σειρά εκκίνησης, κάτι που δεν συνέβη και με τον Dani Pedrosa ο οποίος αν και στα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά ήταν ταχύτερος όλων και θα περίμενε κανείς πως θα τον δούμε τουλάχιστον στην πρώτη σειρά εκκίνησης, δε κατάφερε να ακολουθισει την συνεχή μείωση του χρόνου από τους αντιπάλους του.

44espargaro_ds-_s1d9035_original

Ποιο πίσω στην πέμπτη θέση βρίσκετε ο Pol Espargaro, παρά την άσχημη πτώση που είχε στην ένατη στροφή, μπροστά από τον Cal Crutchlow που είναι η πρώτη Ducati του grid καθώς ο Andrea Dovizioso, αν και είχε πολύ καλό ρυθμό χθες και σήμερα το πρωί, τελικά στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά σημείωσε τον όγδοο χρόνο.

04dovizioso_ds-_s1d9174_original

Μαζί του στην τρίτη σειρά εκκίνησης θα στηθούν ο Brandley Smith που σημείωσε τον 7ο χρόνο και ο Stefan Bradl που σημείωσε τον 9ο.

06bradl_ds-_s1d9411_original

Από την άλλη ένα άσχημο αποτέλεσμα είχε ο Valentino Rossi στην 300η συμμετοχή του σε Grand Prix, αφού κατέλαβε μόλις την 10η θέση.

Οι Alvaro Bautista (GO & FUN Honda Gresini) και Aleix Espargaro (NGM Forward Racing) που ήταν οι δυο αναβάτες που προκριθήκαν από τα Q1, αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να αλλάξουν τις θέσεις τους και παρέμειναν 11ος και 12ος αντίστοιχα.

29iannone,93marquez,99lorenzo_ds-_s5d1053_original

Αναλυτικα Αποτελεσματα

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events