2 May 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η EΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ “SCOOTER-MOTO FESTIVAL”

Η EΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ  παίρνει μέρος στην ‘Εκθεση SCOOTER – MOTO FESTIVAL που διοργανώνεται στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ στο Γκάζι, 4-7 Απριλίου.
SMF1_info Η παρουσία μας δεν θα περιορίζεται απλά στην παρουσία περιπτέρου, αλλά θα είναι και θεματική.

Συγκεκριμένα, θα δημιουργήσουμε έκθεση με θέμα “100 Χρονια Μοτοσικλέτα” στην οποία θα υπάρχουν μοτοσικλέτες μελών μας, που θα καλύπτουν περίοδο από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα μέχρι τις μέρες μας.

Είναι μία καλή ευκαιρία για κάποιον, να δει από πού ξεκίνησε αυτό που λέμε μοτοσικλέτα για να καταλήξει σε αυτό που βλέπουμε σήμερα, μέσα από μοτοσικλέτες – σταθμούς.
Όπως επίσης να γνωριστεί με κάποιους “τρελούς”, που ασχολούνται όλα αυτά τα χρόνια και “τραβιούνται”   σε…υπόγεια…αυλές…πεζοδρόμια…ταράτσες…μπαλκόνια…garaze…συνεργεία και όπου αλλού βάζει ο νους σας, με την μουτζούρα στο κούτελο και το νύχι μαύρο για να ακούσουν μια πιστονιά να “σκάει” και μετά να κατεβάζουν ένα… δυό…τρία…τέσσερα ποτά με τους κολλητούς, έτσι για να το γιορτάσουν!

Επίσης θα παρουσιάστουν και κάποια δείγματα “Πριν & Μετά” για να δει το κοινό τί σημαίνει restoring, όπου θα είναι μία καλή ευκαιρία, για όσουν θέλουν, να λύσουν απορίες και να πάρουν κουράγιο και όρεξη ώστε να ασχοληθούν με κλασικές μοτοσικλέτες.

Ελάτε να σας δούμε, να μας δείτε, να γνωρίστουμε, να σας κεράσουμε και να μιλήσουμε για παλιά, καινούρια και ό,τι άλλο θέλετε!
Σας περιμένουμε.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
το Δ.Σ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη
SCOOTER FEST2

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events