27 April 2024
WSBK 2014

Συνέντευξη τύπου των αστέρων του World Superbike πριν την έναρξη του 2ου γύρου στο Aragon!!

Ο δεύτερος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Superbike ξεκίνησε σήμερα με την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης στο SBK Paddock Show, με τους αναβάτες που αντιπροσωπεύουν τους εννέα κατασκευαστές που εμπλέκονται στο πρωτάθλημα.

0014_p02_riders_press_conference_2_full

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει χαριτολογώντας η επίσημη σελίδα του WSBK, ο Mr Dinosaur που βλέπεται στην φωτογραφία φημολογητε ότι είναι ένας μεγάλος οπαδός του Superbike και θα παρακολουθεί στενά όλη τη δράση αυτό το Σαββατοκύριακο. Πριν από αυτό όμως παρεβρέθειν στην συνέντευξη τύπου όπου γνώρισε από κοντά τα ινδάλματα του.

Οι ντόπιοι Ισπανοί αναβάτες λοιπόν, Toni Elias ( Red Devils Aprilia ) και  David Salom ( Kawasaki Racing Team ) ενώθηκαν στη σκηνή με τους Marco Melandri ( Aprilia Racing Team ) , Davide Giugliano ( Ducati Superbike Team ) , Leon Haslam ( Pata Honda World Superbike ) , Alex Lowes ( Voltcom Crescent Suzuki ) , Geoff May (Team Hero EBR ) , Claudio Corti ( MV Agusta RC – Yakhnich Motorsport ) και Leon Camier ( BMW Motorrad Italia Superbike, αντικαταστάτης του τραυματία Sylvain Barrier). Επίσης στην εκδήλωση έλαβε μέρος και ο πρώην πρωταθλητής STK1000, Ayrton Badovini, που εκπροσωπεί την Bimota , η οποία είναι ο ένατος κατασκευαστής που εισέρχεται στον πρωτάθλημα από αυτό το γύρο και μετά.

0001_p02_riders_press_conference_full

Έχει περάσει πάνω από ένας μηνάς από τον πρώτο γύρο στην Αυστραλία, και όπως ήταν αναμενόμενο η πλειονότητα των αναβατών σχολίασε τα αποτελέσματα των πρόσφατων δοκιμών  τους πριν το Aragon. Οι Geoff May και Alex Lowes είναι ακόμα ανήσυχοι για την φυσική τους κατάσταση μετά τις πτώσεις τους στο Phillip Island, αλλά δηλώνουν ικανοποιημένοι με την πρόοδο που έχουν σημειώσει οι ομάδες τους .

Οι Ιταλοί αναβάτες Marco Melandri και Davide Giugliano, προβλέπουν δυνατές μάχες και στους δύο αγώνες την Κυριακή, και ανυπομονούνε για την πρόκληση, όπως και ο Leon Haslam , ο οποίος ελπίζει να βελτιστοποιήσει την απόδοση του στη Superpole .

0004_p02_riders_press_conference_full

Στην κατηγορία EVO, ο Ισπανός David Salom είναι ενθουσιασμένος και ελπίζει να επαναλάβει την διπλή νίκη που πήρε στο γύρο της Αυστραλίας, αλλά ο ίδιος ισχυρίζεται ότι θα είναι δύσκολο καθώς υπάρχουν πολλοί αναβάτες που μπορούν να φέρουν αντίστοιχα αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένου και του Leon Camier που επέστρεψε.

Ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής, Tom Sykes , ο οποίος παρακολουθούσε τη συνέντευξη τύπου από τις άνετες θέσεις του κοινού, είχε μια στενή επαφή με τον Mr Dinosaur, ο οποίος είναι πολύ παλιός φίλος της πίστας, και αφέθηκε ελεύθερος για λίγο από το πάρκο αναψυχής και επιστήμης, Dinopolis, που βρίσκεται κοντά στην πίστα.

Η δράση του WSBK ξεκινά αύριο με  τις ελεύθερες δοκιμές για όλες τις κατηγορίες .

0013_p02_riders_press_conference_full

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events