Μπράβο στο MotoGP για το κονβόι ανθρωπιάς των φορτηγών MotoGP προς το Assen – VIDEO – Photo

Το MotoGP είχε τους καλύτερους συνοδηγούς που τους συνόδευσαν ποτέ από το Emmem στο Assen!

Μετά το γερμανικό GP στο Sachsenring, οι ομάδες πήραν το δρόμο τους κατευθείαν στο Assen με τα φορτηγά τους. Αλλά πριν φτάσουν στο TT Circuit, οι οδηγοί έκαναν μια στάση στο Emmen.

Στο πλαίσιο του ολλανδικού TT στο Assen το επόμενο Σαββατοκύριακο , το “Stichting Happy Smile” διοργάνωσε μια πολύ ιδιαίτερη καμπάνια. Ολόκληρη η συνοδεία paddock του MotoGP συγκεντρώθηκε σε ένα πάρκινγκ κοντά στην ολλανδική πόλη Emmen.

Από εκεί ξεκίνησε τη Δευτέρα μεγάλη παρέλαση με τα επίσημα φορτηγά MotoGP, τα φορτηγά των ομάδων και συνεργατών του παγκόσμιου πρωταθλήματος μοτοσυκλέτας. Όλα τα οχήματα είχαν επιβάτες παιδιά, τα οποία φροντίζει το ίδρυμα «Happy Smile». Υπό την ηγεσία της αστυνομίας, η νηοπομπή έφτασε στο TT Circuit του Assen, όπου θα διεξαχθεί ο ενδέκατος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP το Σαββατοκύριακο. Στην πορεία τους υποδέχτηκαν χιλιάδες θεατές με χειροκροτήματα και επευφημίες.

Αυτή η εκδήλωση έφερε χαρά στα σοβαρά άρρωστα παιδιά δίνοντάς τους τη δυνατότητα να βιώσουν πράγματα που δεν είναι συνηθισμένα. Οι οικογένειες μπορούν να εγγράψουν τα παιδιά τους με σοβαρές ασθένειες στις εκδηλώσεις του ιδρύματος ηλεκτρονικά.

Η διοργάνωση είναι γνωστή από το Διεθνές Γερμανικό Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας (IDM). Το “Happy Smile” συνεργάζεται με την ομάδα BMW του Werner Daemen εδώ και χρόνια. Σε πολλούς αγώνες, οι διοργανωτές προσφέρουν στα παιδιά μεγάλες περιπέτειες και εμπειρίες στην άκρη των ιπποδρομιών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.5484032078326809&type=3

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.5484002921663058&type=3

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.5483987711664579&type=3

 

Related Posts